Diskuse

Zrušme KSČM!

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Barkynson

30. 9. 2011 23:08
Už je opravdu směšné,

jak se chcete chovat jako komunisti a zakazovat a rušit to z čeho máte strach..A strach z komunistů je dnes mnohem více cítit, než v předlistopadových dnech v zemi.Ale upřímně, kdo se skutečně bojí současných komunistů??Lidé pracující v továrnách od rána do večera?Řidiči autobusů nebo snad policajti?Kdo se to vlastně bojí toho, že by mohli volby skutečně komunisté vyhrát a pozavírat zloděje, tuneláře, korupčníky a jiné jakobypodnikatele? Nebo čeho se dnes bojíte?Zkuste mi to někdo prosím vysvětlit, ale netahejte sem komunisty předlistopadové.Jednou se třeba bude stejně mluvit o Kalouskách, Řebíčkách, Grossech................Tak prosím vysvětlete mi někdo jak moc Vám soukromě leží současní komunisté v žaludku a proč...děkuju

0 0
možnosti

wiki5.5

1. 10. 2011 5:39
Re: Už je opravdu směšné,

to byste soudruhu nepochopil, pro vas svoboda nic neznamena

1 0
možnosti

honsu

30. 9. 2011 9:39
Pro KAKTUSÁKA

Prosím Tě Kaktusáku buď trochu soudný a nepis nám tady takové hlouposti, že si Ty něco pamatuješ. V roce 1989 Ti bylo přibližně 15 roků a co si tedy můžeš z období komunistické totality u nás pamatovat. V té době jsi mohl tak maximálně vědět kolik je 5 +5, popřípadě jsi si ještě hrál v uhláku na horníka. Nebo jsi byl opravdu tak zázračné dítě a hned od narození jsi bojoval za práva dělnické třídy, studoval Marxe, Leninovy spisy, četl jen pokrokovou literaturu a účastnil se komunistických schůzí atd.? Co Ty můžeš vědět jak jsme tady žili v padesátých letech kdy komunisti vraždili své odpůrce jak na běžicím páse a jak se žilo v šedesátých letech a v době normalizace. Ty máš tu dobu jen vyčtenou z různých propagačních materiálů KSČ kde bylo samozřejmě všechno nádherné, zářné a prostě krásně na růžovo přibarvené. Vím jaká to byla doba, jsem ročník 1938 a tak mám dalako více možností srovnávat než máš Ty a tak se mně nesnaž přesvědčit o něčem co není pravda a čemu Ty snad ani sám nevěříš.

2 0
možnosti

kaktusak

30. 9. 2011 21:38
Re: Pro KAKTUSÁKA

A ty bys mohl přestat tapetovat. Příspěvek této kvality bohatě stačí jednou.

0 0
možnosti

Pierre de Croissant

29. 9. 2011 12:43
Zkuste si ten výrok dohledat

a prezentovat jeho skutečné znění. Tak jste popřel jeho smysl

Kdo není ve dvaceti letech komunistou ten nemá srdce, kdo je komunistou ve třiceti ten nemá rozum.

0 0
možnosti

Já, Claudius

29. 9. 2011 10:29
Typicky dogmatické pojetí demokracie

Co se nehodí, zakážeme.

0 0
možnosti

komunista a nácek jedno jest

29. 9. 2011 11:07
Komunisti porušují zákony, proč jim nepozastavit činnost?

Podpora a propagace hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka § 260 (1) Kdo podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka nebo hlásá národnostní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až osm let bude pachatel potrestán,

a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí nebo jiným podobně účinným způsobem, b) spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny, nebo c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu. § 261 Kdo veřejně projevuje sympatie k hnutí uvedenému v § 260, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.

§ 261a Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické nebo komunistické genocidium nebo jiné zločiny nacistů nebo komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta

0 0
možnosti

honsu

29. 9. 2011 9:23
Pro KAKTUSÁKA

Samozřejmě Kaktusáku, že si nic nepamatuješ, to je u Tebe a u všech Tvých soudruhů přece normální. Komunisti mají totiž tu zvláštní záhadnou nemoc - ztrátu paměti. A to vždy když se mluví o jejich zločinech, teroru na lidech vlastní země, o popravách které prováděli, o mučení politických odpůrců, komunistických pracovních lágrech, střílení na hranicích, kolektivizaci, atd. To najednou ztratí paměť, nikdy si nic nepamatují a dokonce se nestydí ještě drze tvrdit, že to tak nebylo, že to není pravda. Hlavně, že si pamatují ideje "Vítězného února", poučky z VÚMlu a Gottwaldovy projevy. Tak na to mají paměť velice dobrou.

Příliš dlouhý příspěvek, zkraťte ho prosím o 99 znaků.

1 0
možnosti

kaktusak

30. 9. 2011 0:10
Re: Pro KAKTUSÁKA

Právě že si to pamatuji a paměť se poslední dobou vrací i mnoha občanům. Vymývání mozků propagandou už vám nějak nefunguje.

0 0
možnosti

pavel 99

29. 9. 2011 9:23
Jenom úplně na okraj

Ze kdy je ten údajný výrok George B. Shawa? Vzhledem k tomu, že Shaw podporoval sovětský komunismus ve 30-tých letech 20. století a vzhledem k jeho tehdejšímu věku by se tím autor výroku pasoval na .........

Mám spíše pocit že obdobný výrok je připisován Lennonovi a ten je navíc parafrází výroku W.Churchilla, který ale nemluvil o "komunistovi", ale o "levičákovi".

1 0
možnosti

honsu

29. 9. 2011 9:20
Pro soudruha KAKTUSÁKA

Takto to dopadá, když prosťáček mdlého rozumu kaktusák zabrousí na téma, na jehož pochopení nemá vůbec mozkovou kapacitu. A navíc v roce 1989 mu bylo jen asi 15 let. Jeho komentáře jsou jen snůška hloupostí a vzhledem ke svému mládí a své poměrně nízké inteligenci by se měl veškerých svých dalších komentářů raději zdržet. Kaktusáku ten Tvůj chorý mozek se tady na Tobě ale opravdu dost projevuje.Tu svoji hloupost má dědičnou po rodičích, nebo až od komunistů?

1 0
možnosti

kaktusak

28. 9. 2011 23:10
Komunisté ale odmítají násilí

jako prostředek dosažení svých cílů. V podmínkách buržoazní demokracie. V podmínkách carského absolutismu nebo fašistické diktatury je to samozřejmě něco jiného, ale tam připouštějí násilí téměř všechny strany. Stejně tak většina stran připouští násilí státu při prosazování vládní politiky. Jinak by přece neexistovala armáda, policie, soudy, věznice...

Komunistická ideologie má za sebou mnohem méně obětí, než hlásá současná propaganda a ovšem "demokratické" ideologie těch obětí mají na svědomí daleko víc.

0 0
možnosti

albertan_bear

28. 9. 2011 23:13
Re: Komunisté ale odmítají násilí

Proto se chovali nasilne v CSR v 50. letech, v Madarsku v roce 1956, v CSSR v roce 1968, ze?

2 0
možnosti

tomsk88

28. 9. 2011 23:01
názor.....

... já si myslím, že bolševici se při čtení dišputací o jejich zrušení smějou až se za břicha popadají..... činy z jejich éry, které mohly být souzeny (střelba do lidí na hranicích, vlastizrada z roku 68, strůjci nezákonností z padesátých let a mnohé jiné....), současný režim nezvládnul, a ted by se chtěl pokusit o zrušení strany???  tak to se těším, až u případného soudu komunisti vyrukujou s tvrzením, že oni jsou přece čistí když se nepodařilo doposud nic podstatného odsoudit, ale naopak současný režim má za sebou skandálů až moc....  a pěkně naživo přenášené televizí...... 

takže si myslím, že důležitější než současné pokusy o zrušení, by bylo vypátrat proč a kdo, zabránil zrušení v devadesátých letech a kdo v devadesátých letech umožnil bolševikům získat hospodářskou moc......

0 0
možnosti

carolusI

28. 9. 2011 22:26
Je to opravdu legrace,

když bývalí komunisti vykládají o zákazu KSČM. V současnosti tato strana pro občany nepředstavuje žádné nebezpečí. Nebezpečná je pouze pro překabátěné korytáře, kterým zabírá pár míst u koryta. A vzhledem k tomu, jací dementi a lumpové nám vládnou, je reálná šance, že počet míst v parlamentu pro KSČM prudce vzroste. Pak by pro ty překabátěné třeba nezbylo místo. I když jsem byl odpůrcem komunistů, jsem přesvědčený, že jejich přístup k vládnutí je podstatně zodpovědnější než u dnešní zlodějské vlády.

2 0
možnosti

kaktusak

28. 9. 2011 22:45
Re: Je to opravdu legrace,

Komunistická strana nikdy nepředstavovala pro slušné občany nebezpečí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Student, renesanční kulturista, člen Přátel Černého macaráta.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky