Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

Amoniak II

4. 5. 2011 14:42
Dvě?

Jako kdyby proti sobě stály dvě extrémistické skupiny? Omyl.

Brnem procházel průvod osob dbalých zákonů, kteří svoje shromáždění řádným způsobem nahlásili a dbali pokynů policie.

Mimoto v ulicích stály tlupy různorodé pakáže, které bránily průvodu v průchodu. Samozřejmě šlo z jejich strany o shromáždění neohlášená a tedy ilegální.

- - -

Smutné je, že policie se vykašlala na ochranu zákonného stavu a tyhlety "nechceme", "neprojdou" a "blokujeme" nerozhnala, ještě si budou myslet že se takhle smí chovat.

0 0
možnosti
JS

píšucochci

4. 5. 2011 12:56
je to Váš blog

 píšete jak to cítíte Vy-ale nemáte pravdu. Minimálně jste zamlčel fakt že kdosi do pokojného průvodu(podle Vás extremistů) vhodil dýmovnice atd.Ale není daleko doba když blokujícím dojde,že cikáni se k nim chovali slušně jen protože z toho měli momentálně užitek,.Jinak jste pro ně Vy i ostatní jen býlý(ne bílý) gadžo

0 0
možnosti
DAG

David a Goliáš

4. 5. 2011 12:35
Zloděj křičí, chyťte zloděje!

O účastnících brněnské blokády se určitě nedá psát pouze jako o lidech "neztotožňujících se s násilím a černobílým viděním světa". Jak si vysvětlujete, že někteří z nich projevili chuť po fyzické konfrontaci druhého tábora a za tím účelem si na tuto "nenásilnou" akci přinesli mačety nebo házeli dýmovnice? Černobílé vidění světa účastníků blokády přímo bije do očí. Ostatně činnost takových "es" blokády jako jsou pánové Kocáb a Liška je výmluvná více než dostatečně. Nakonec také z Vašeho textu jednostranný a zaujatý postoj přímo čiší. Pro Vás jsou Romové prostě nekritizovatelní. Ten, kdo se odváží toto tabu prolomit, je pro Vás automaticky člověk druhé kategorie, který by neměl mít žádná práva. Základ demokratického práva na shromažďování považujete za chybu v zákoně. Snažíte se průhledně manipulovat veřejnost, ale přesně podle hesla v nadpisu z toho obviňujete ČT, která přinesla výjimečně objektivní reportáž. Hodnocení Vašeho článku: trapná a lživá agitka jak z Rudého práva!

0 0
možnosti
JD

pedr64

4. 5. 2011 12:04
taky budete tak spokojenej

až se rozhodnete zorganizovat nějakou veřejnou akci a skupina jiných občanů Vám v tom bude bránit?

0 0
možnosti
  • Počet článků 18
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 830x
Student, renesanční kulturista, člen Přátel Černého macaráta.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky